Huiscleaning

Werken als huishoudelijke hulp

Wilt u werken als huishoudelijke hulp? Dan kunt u zich inschrijven bij Huiscleaning. Huiscleaning bemiddelt dat u aan de slag kan gaan bij particulieren in heel Nederland.U zal rechtstreeks voor de klant gaan werken via de regeling 'dienstverlening aan huis'. Het is zelfstandig werk en u kunt zelf aangeven hoeveel uur u wilt werken en op welke dagen en tijden u beschikbaar bent. U ontvangt een uurloon van € 12,25. Dit is inclusief 8% vakantiegeld, vakantiedagen en kort verzuim.

Indien uw inschrijving wordt geaccepteerd, dan ontvangt u een wachtwoord voor onze website (kan in uw spam-box terecht komen). U kunt dan uw account zelf bewerken. U kunt vanaf dan zelf reageren op de beschikbare adressen. Er volgt altijd eerst een kennismaking met de klant. Indien het gesprek van beide kanten bevalt, dan kunt u gaan werken bij de desbetreffende klant.

Aan het eind van elke maand bent u verplicht om via de site van Huiscleaning uw uren door te geven. De klant ontvangt dan een factuur en kan het bedrag rechtstreeks op uw bankrekening overmaken.

Voor het bemiddelen tussen u en de klant, het werven van nieuwe klanten en voor het gebruik van het inlogsysteem vraagt Huiscleaning een kleine vergoeding. U draagt per gewerkt uur 6 % af aan Huiscleaning (via automatische incasso). Het inschrijven in geheel kosteloos.

U kunt hieronder meer informatie vinden over het werken via Huiscleaning.

U kunt zich hieronder inschrijven. Indien u inschrijving wordt geaccepteerd dan ontvangt u spoedig per e-mail een wachtwoord voor de website.

...
.

Facebook